City of Cultures Colibri Colombia Festival Colombia

Colombiaanse sfeer in Junushoff

Zaterdag 24 aug vanaf 11:00 uur 
Junushoff is vrij entree

  • Modeshow 14:00 uur 
  • Disneyfilm Encanto (helaas zitten we vol)
  • Kamer met oerwoudgeluiden

Kom op zaterdag de Colombiaanse sfeer zien, horen, proeven en bewonderen. 

City of Cultures Colibri Colombia Festival Colombia
Op onze foto-expositie zie je werk van vijf toptofografen: Kristian Kastro, Andrés Mauricio Mosquera Mosquera, Carlos Mario Wagner, Calidris en Dacnis. Zij tonen hun werk op groot formaat in Junushoff. Twee van hen zijn al bekroond! Je ziet, vogels, vlinders, de cultuur en de natuur. Ook tonen we foto’s van Iván Montaño en Mahan Eslami, die onlangs Colombia bezochten. Wil je meer weten over deze fotografen? Lees hier meer. Wil je meer beleven, dan kan je de junglegeluiden ervaren met een koptelefoon. Je waant je in de jungle en hoort het gefluit van de vogels, het ritselen van de bladeren, en het geroep van apen in de verte. Kom langs en geniet van deze magische ervaring! Op een groot tv scherm tonen we je tenslotte nog meer foto’s van de natuur, de biodiversiteit en stadsgezichten van Colombia. Om het goed te kunnen verstaan, maak je gebruik van een koptelefoon.
Festival Colombia. Colombiaanse Kleding. City of Cultures

Maar dat is nog niet alles, want op de catwalk zie je een modeshow, waar we kleurrijke kleding uit diverse Colombiaanse regio’s presenteren met deskundige uitleg in Nederlands en Engels. 

City of Cultures. Encanto. Festival Colombia

Helaas zitten we voor de magische Disneyfilm Encanto al vol. Deze film neemt kinderen meeop avontuur vol muziek en verbeelding. Maar geen zorgen, want hij komt vast nog wel in Wageningen of Ede in de bioscoop. 

City of Cultures. Festival Colombia. Colombiaanse koffie.
Geniet op het Colombia Festival van echte Colombiaanse koffie. Op de achtergrond hoor je vrolijke Colombiaanse muziek. Kom langs en laat je verrassen door een feest voor al je zintuigen: zien, proeven, voelen, horen en ruiken!
Miguel Osorio. City of Cultures Festival Colombia

Wil je de Colombiaanse sfeer proeven? Bekijk en beluister dan dit super sfeervolle filmpje waarin Miguel Osorio zingt over alles wat in Colombia te zien, horen, proeven en te bewonderen is. In juli is Miguel op het Festival Colombia in Amsterdam. Maar daar hoef je niet naar toe, hoor. Want hij komt zaterdagavond 24 augustus naar Junushoff.  

Het Festival Colombia vindt plaats tijdens de Wageningse Cultuurzomer. 
Een samenwerking van City of Cultures en Stichting Cultuurstad Wageningen. 

Delen mag! Graag zelfs.