City of Cultures Colibri Colombia Festival Colombia

Colombiaanse sfeer in Junushoff

Zaterdag 24 aug vanaf 11:00 uur 
Junushoff is vrij entree

  • Disneyfilm Encanto 15:00 uur (gratis, wel een ticket reserveren)
  • Modeshow 
  • Kamer met oerwoudgeluiden

Kom op zaterdag de Colombiaanse sfeer zien, horen, proeven en bewonderen. 

City of Cultures Colibri Colombia Festival Colombia

Onze foto-expositie in Junushoff is een kans om de prachtige vogels van Colombia te ontdekken! Laat je betoveren door de kleurrijke kolibries, indrukwekkende neushoornvogels en exotische paradijsvogels. Elke foto op groot formaat toont de unieke schoonheid van deze bijzondere vogels. 

Wil je nog meer beleven, dan kan je ook de junglegeluiden ervaren met een koptelefoon. Je waant je in de jungle en hoort het gefluit van de vogels, het ritselen van de bladeren, en het geroep van apen in de verte. Kom langs en geniet van deze magische ervaring!

City of Cultures. Encanto. Festival Colombia

Voor de kleintjes is er een magische Disneyfilm Encanto, die de kinderen meeneemt op avontuur vol muziek en verbeelding. De film is om 15:00 uur in Junushoff. En als je het aandurft, kan je in intieme kamers luisteren naar oerwoudgeluiden

De Disneyfilm Encanto is gratis, maar je moet wel reserveren om zeker te weten dat je een plekje hebt. De film start om 15:00 uur. 

City of Cultures. Festival Colombia. Colombiaanse koffie.

Ontdek op het Colombia Festival een levendige wereld vol kraampjes met sieraden, vlinders, orchideeën, boeken, schilderijen en heerlijke cakes. Tijdens het rondkijken hoor je op de achtergrond vrolijke Colombiaanse muziek, de geur van verse Colombiaanse koffie prikkelt je zintuigen. Kom langs en laat je verrassen door een feest voor al je zintuigen: zien, proeven, voelen, horen en ruiken!

Festival Colombia. Colombiaanse Kleding. City of Cultures

Maar dat is nog niet alles, want op de catwalk zie je een modeshow, waar we kleurrijke kleding uit diverse Colombiaanse regio’s presenteren met deskundige uitleg.

Miguel Osorio. City of Cultures Festival Colombia

Wil je de Colombiaanse sfeer proeven? Bekijk en beluister dan dit super sfeervolle filmpje waarin Miguel Osorio zingt over alles wat in Colombia te zien, horen, proeven en te bewonderen is. In juli is Miguel op het Festival Colombia in Amsterdam. Maar daar hoef je niet naar toe, hoor. Want hij komt zaterdagavond 24 augustus naar Junushoff.  

Delen mag! Graag zelfs.