City of Cultures Colibri Colombia Festival Colombia

Colombiaanse sfeer in Junushoff

Vrijdag 23 aug vanaf 11:00 uur 
Junushoff Wageningen 
Vrije entree 

Kom vrijdag en zaterdag de Colombiaanse sfeer zien, horen, proeven en bewonderen. 

City of Cultures Colibri Colombia Festival Colombia

Onze foto-expositie in Junushoff is een kans om de prachtige vogels van Colombia te ontdekken! Laat je betoveren door de kleurrijke kolibries, indrukwekkende neushoornvogels en exotische paradijsvogels. Elke foto op groot formaat toont de unieke schoonheid van deze bijzondere vogels. 

Wil je nog meer beleven, dan kan je ook de junglegeluiden ervaren met een koptelefoon. Je waant je in de jungle en hoort het gefluit van de vogels, het ritselen van de bladeren, en het geroep van apen in de verte. Kom langs en geniet van deze magische ervaring!

City of Cultures Festival Colombia Mola tekenen
Kinderen kunnen hun creativiteit ontdekken door een Mola te tekenen tijdens onze expositie! Een Mola is oorspronkelijk gemaakt van textiel in prachtige, levendige kleuren. De figuren stellen vaak vogels of andere dieren voor die in Colombia leven. Deze kleurrijke kunstwerken worden gemaakt door de Kuna-indianen. Laat je kinderen genieten van het maken van hun eigen Mola en beleef samen een kleurrijke, creatieve dag!
City of Cultures Festival Colombia Schminken door JosEva

Tijdens het tekenen kunnen kinderen zich laten schminken door een ervaren schminker van JosEva! Kies voor de Colombiaanse kleuren geel, blauw en rood, of verander in een kleurrijke vogel uit de jungle. Misschien wil je wel een stoere tijger zijn die door de jungle sluipt. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van een dag vol plezier en creativiteit!

City of Cultures. Festival Colombia. Colombiaanse koffie.

Ontdek op het Colombia Festival een levendige wereld vol kraampjes met sieraden, vlinders, orchideeën, boeken, schilderijen en heerlijke cakes. Tijdens het rondkijken hoor je op de achtergrond vrolijke Colombiaanse muziek, de geur van verse Colombiaanse koffie prikkelt je zintuigen. Kom langs en laat je verrassen door een feest voor al je zintuigen: zien, proeven, voelen, horen en ruiken!

Miguel Osorio. City of Cultures Festival Colombia

Wil je nog meer de Colombiaanse sfeer proeven? Bekijk dan dit super sfeervolle filmpje waarin Miguel Osorio droomt over alles wat in Colombia te zien, horen, proeven en te bewonderen is. In juli is Miguel op het Festival Colombia in Amsterdam. Maar daar hoef je niet naar toe, hoor. Want hij komt zaterdag 24 augustus naar Junushoff.  

 

Delen mag! Graag zelfs.