City of Cultures Festival Colombia Salsa Party Junushoff Wageningen 24 augustus 2024

Salsa Party

Zaterdag 24 aug 23:00 uur 
Junushoff Wageningen 

Regulier Ticket €5,00 per persoon 

Een onvergetelijke Salsa Party in Junushoff 

Dompel je onder in de opzwepende sfeer van het Festival Colombia in Wageningen. Wees welkom bij de meest sensuele salsa avond van het jaar, recht in het hart van Wageningen. 

Op zaterdag 24 augustus brengt het Festival Colombia je een onvergetelijke Salsa Party in Theater Junushoff. Bereid je voor op een avond vol passie, ritme en de warme klanken van Colombiaanse muziek, omringd door gelijkgestemde dansliefhebbers uit Wageningen en omstreken.

Of je nu een doorgewinterde salsa pro bent of gewoon zin hebt om je dansschoenen uit de kast te halen, deze avond is voor jou. Laat je leiden door de beats van onze ervaren DJ en dans de nacht weg op de meest betoverende salsa hits. En alsof dat nog niet genoeg is, verwelkomen we ook enkele verrassingsacts die je zeker in beweging zullen brengen. 

Neem je vrienden mee, maak nieuwe danspartners en beleef een avond vol energie en vreugde op de Salsa Party van het Festival Colombia. Mis het niet, want deze magische avond belooft een ervaring te worden die je nog lang bij zal blijven.

Zet 24 augustus in je agenda en verzeker jezelf van een ticket voor een avond vol salsa, liefde en Colombiaanse flair!

Delen mag! Graag zelfs.