150 kinderen en hun ouders op Droomreis naar de Efteling

Stipt om half negen vertrok vrijdag 17 augustus de bus vanaf De Pomhorst met 150 kinderen en hun ouders naar de Efteling. Locoburgemeester Lara De Brito was aanwezig om iedereen uit te zwaaien. Om ook de hongerige magen te vullen hadden vrijwilligers broodjes gesmeerd en 150 lunchpakketten samengesteld. Het was een geweldige dag voor iedereen.

Het Droomreisje werd georganiseerd door een subcommissie van de Stichting Wageningen City of Cultures en mede mogelijk gemaakt door sponsoring van WSIDA van Kerknet Wageningen,  Werkgroep Vakantiegeld Delen Wageningen, Rotary Wageningen Bergpoort, de Diaconie van de Protestante Gemeente te Wageningen en de Stichting RK Jeugdbelang en verschillende Wageningse ondernemers en de opbrengst van het Iran festival.

City of Cultures Droomreis

“Alle 150 kinderen en ouders hebben we op de foto gezet. Daarna ging iedereen het park in en hebben we ze eigenlijk nauwelijks nog gezien!’ aldus één van de begeleiders.
“We zorgden er wel voor dat er altijd iemand bij de ingang van het park stond, voor het geval er calamiteiten waren, maar die zijn er gelukkig niet geweest. Pas bij de bus om 17 uur hoorden we alle enthousiaste verhalen. En die waren er zeker! ” Lees er mee over in Hoog en Laag.

Delen mag! Graag zelfs.