Festival Indonesia Rescheduled to april 2021

City of Cultures Festival Indonesia Rescheduled New date april 2021

Het Festival Indonesië wordt in verband met de maatregelen verplaatst naar volgend jaar. Wellicht dat de Kick Off wel al kan plaatsvinden in november dit jaar. We houden je op de hoogte.

Coronamaatregelen

Nu de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus voorlopig nog (deels) van kracht zullen zijn hebben we als bestuur van City of Cultures besloten het hele festival over Indonesië uit te stellen.

 

Kick off

Momenteel zijn we bezig de geplande kick-off van 8 april naar november van dit jaar te verplaatsen en het driedaags festival willen we in april 2021 laten plaatsvinden. Indien mogelijk… Helaas, het is niet anders.

Programma

We waren al een eind op weg om met jullie een mooi programma in elkaar te zetten, wat hopelijk nog verder kan “rijpen”. Wie weet komen er ook nieuwe ideeën boven tafel die we kunnen uitwerken. Een goede en hopelijk gezonde tijd gewenst, we zullen je graag weer benaderen als er meer duidelijkheid over een datum is,

Vertrouwen

We blijven eraan werken en hebben er alle vertrouwen in dat er andere tijden komen, waarin we de cultuur van Indonesië kunnen tonen en verder werken aan de hiermee samenhangende goede doelen.

Een hartelijke groet,

Het bestuur van City of Cultures

Delen mag! Graag zelfs.