De goede doelen van City of Cultures

Goede doelen
Festival Colombia 2024

City of Cultures Festival Colombia. Werkgroepoverleg

Net als voorgaande jaren organiseert City of Cultures met bijdragen van vele donateurs en giften een droomreis voor ouders en kinderen die nooit op vakantie gaan. We selecteren bovendien een aantal goede doelen in Colombia.

Wilt u een gift doen en zo onze goede doelen steunen? Dat kan op het rekeningnummer van
City of Cultures 
IBAN: NL11 TRIO 0338873996

Het was echt geweldig in De Efteling. Voor 450 ouders/verzorgers en hun kinderen kwam een droom uit. De bussen kwamen aan bij de Efteling en iedereen vloog naar binnen. Dit groepje bleef staan voor de ‘statiefoto’. Want het was een super grote groep in wel 8 bussen!!!! Een prachtige dag.

De opbrengst van het Festival Indonesië gaat naar twee goede doelen. In Indonesië ondersteunen we een tehuis voor vrouwenopvang op Sumatra. En in Wageningen organiseren we net als in 2018 een dag naar de Efteling voor kinderen met hun ouders, die daar anders niet de kans voor krijgen. 

De opbrengst van het Festival Iran gaat naar twee goede doelen. In Iran ondersteunen we een tehuis voor gehandicapten in de stad Qaem Shahr in Iran. En in Wageningen organiseren we een dag naar de Efteling voor kinderen met hun ouders, die daar anders niet de kans voor krijgen. 

Delen mag! Graag zelfs.