Droomreis naar de Efteling wordt een traditie!

Droomreis Efteling 2024 City of Cultures Wageningen

Droomreis naar de Efteling in augustus 2024

Het is een prachtige traditie waar Wageningen trots op is: de Droomreisje naar de Efteling. Een dagje uit in de zomervakantie, dit jaar op maandag 19 augustus, voor Wageningse kinderen met hun ouders, die niet op vakantie kunnen. Wij verwelkomen ook een groep kinderen met hun ouders uit het AZC. Een geweldige beleving voor de kinderen en hun families waar ze na de zomervakantie op school ook over kunnen vertellen.

300 mensen stappen in de bus

Dit jaar willen we met 300 mensen op stap. In totaliteit is hier een bedrag van 17.000 euro voor nodig. Voor deze financiering starten we opnieuw een publieksactie. Om het een echt Wagenings initiatief te laten zijn en omdat de tijd beperkt is om dit te organiseren, doen wij ook een beroep op lokale organisaties en bedrijven.

City of Cultures Wageningen. Droomreis 2023 naar De Efteling met 8 bussen

Laten we het samen mogelijk maken!

HELP ons met uw donatie, elk bedrag is welkom. Sponsoren met bijdragen boven de 250 euro vermelden wij bij (lokale) media-uitingen over deze activiteit. Wilt u meer weten over dit initiatief neem dan contact op met ons via ons e-mailadres info@cityofcultures.com. Bijdragen graag naar City of Cultures bankrekening NL11 TRIO 0338 8739 96 o.v.v. Droomreis Efteling 2024. 

Geïnteresseerden kunnen onze jaarverslagen inzien.

Namens de Stichting Wageningen City of Cultures,
Marike van der Leeden en Willem Hendriks,
sponsorcommissie

Delen mag! Graag zelfs.